Bliv spejder

Bliv spejder

I Grevespejderne er vi ca. 70 Blå Spejdere og ledere. Vi er en selvstændig forening som er med i Det Danske Spejderkorps (DDS).

Grevespejderne er åben for alle uanset etnicitet, sprog, religion og politisk overbevisning. I Grevespejderne er vi både piger og drenge, og har plads til alle fra 6 til 200 år.

Spejderarbejdet handler at give børn og unge et godt og udfordrende friluftsliv der

stiller krav, giver ansvar, sammenhold, samarbejde og oplevelser der huskes.Spejderne lærer fra en ung alder at tage ansvar som patruljeleder eller -asistent, og de oplever vigtigheden af godt samarbejde og rigtigt kammeratskab. Vigtigst er det dog at spejderne har nogle rigtig gode oplevelser!

Vi tænder bål og laver mad på det; vi laver adventure racing; vi klatrer i høje træer og laver tovbaner; vi sejler i kano og kajak; vi vandrer og drager til fjelds; vi drager på sommerekspeditioner i Danmark og i verden; vi bygger tårne og snedige redskaber; vi oplever skov og strand; vi arbejder med kort, kompas, GPS og Internet.

Grevespejderne holder til i boligkvarteret Bøgehegnet, hvor vi har spejderlokaler og hvorfra vores aktiviteter udspringer, det er her vi får varmen når vi har været ude i kulden. Adressen er Bøgehegnet 103. kld, 2670 Greve ( vi mødes for enden af bygningen)

Læs infofolderen ‘Velkommen som Blå Spejder’

Indmeldelse

Kunne du tænke dig at høre mere om Grevespejderne er du mere end velkommen til at kontakte gruppeleder Muvin (Marcel Vagnild), på muvin@grevespejderne.dk eller telefon 53 800 480 (Marielyst Familiecamping)

Når spejderen har været til maks 3 prøvemøder og har aftalt med en leder at de vil indmeldes gøres dette via dette link: Indmeldelse

Husk at påføre alle oplysninger når I skriver indmeldelsen (telefonnummer, mail, adresse, alder, skole osv.) OBS telefon og mail på spejderen og forældre må ikke være den samme, det er vigtigt at det er spejderens egen mail, på spejderen. Har I allerede børn i gruppen, bedes i tilknytte dem som søskende under pårørende fanen

Hvad koster det?

Spejdere hos Grevespejderne betaler 1100 kroner per år. opkræves hver kvartal d. 20 i jan., apr. jul. & okt.Derudover kommer betaling for deltagelse i ture og arrangementer.

Nye medlemmer (dog ikke ledere) betaler 175 kroner i indmeldelsesgebyr, som dækker en indmeldelsespakke, der bl.a. består af spejdertørklæde, tørklædering og kasket (Tropspejder låner spejderhat af gruppen), og rabatkort til spejdersport. faktura på gebyret fremsendes straks efter indmeldelse.

Ledere betaler det lovpligtige kontingent på 75 kroner per år.