Hvalpe 6-8 år

Hvalpe 6-8 år

Hos Grevespejderne hedder mikrospejderne Hvalpe, og hvis man er mellem 6-8 år, så er det hos os man skal være.

Vi mødes tirsdag kl 18.00 – 19.30 ved Spejderkælderen, Bøgehegnet 103.

Hos Hvalpene lærer vi så småt hvad det vil sige at være spejder. Vi binder knob, laver bål, leger, lidt førstehjælp og mange flere tossede ting. Vi skiftes til at være ledere, for som spejder arbejder vi ud fra princippet børn leder børn. Det er klart at vi ikke kan lede et helt møde selv men vi kan prøve og øve os.

Vi har i Hvalpene har vores eget lokale i Spejderkælderen, som er vores faste tilholdssted, vi har endda en fortællersten omgivet af en jungle, hvor vi samles når vi skal høre historier eller synge. Uanset vejret er vi altid uden for i en del af vores møde, hvor vi kan finde på at lave biveuakker, lave sporløb, tyde hemmelige koder eller andre andre sjove ting.

4 til 5 gange om året er vi på weekendtur, hvor vi sover i hytte hvis det er koldt og i bivuark eller shelter hvis det er varmt. På turene laver vi selv maden, vi laver bål og er ude i naturen, eller tager på spændene udflugter.

Om sommeren tager vi på sommerlejr sammen med alle de andre spejdere i Grevespejderne. Vi er afsted i mindst en uge. Det er det bedste på hele spejderåret, det er hygge, og sjov. Her kan vi vise hvad vi har lært og prøve kræfter med nye ting.

Hos hvalpene ligger vi stor vægt på at spejder skal være sjovt, derfor bruger vi meget tid på at lege mens vi lærer, men selvom vi er yngre, så kan vi faktisk det samme som de store spejdere.

Skulle du have lyst til at prøve at blive spejder, så kom ned og kig efter os ved Spejderkælderen, vi er de små og blå