Juletur 2019

oktober 27, 2019 Slået fra Af Muvin Marcel Vagnild
Juletur 2019

Sjov og julehygge i den danske natur.

Så er det ved at være tid til at tage på spejdertur igen. Som traditionen byder så tager spejdere, forældre og søskende på juletur. i år går turen til Kongelejren hvor der er plads til sjov spas og hygge. 

Spejderene mødes på p-pladsen ved rådhuset (personale parkeringen).fredag d. 29/11 kl. 18:00 Forældre og søskende ankommer til Kongelejren lørdag kl. 10:00. Hvis i om lørdagn har ekstra plads i bilen, så kryds det af i tilmeldningen, så kan i hjælpe nogen uden bil. vi slutter alle i kælderen kl. ca 13:00 om søndagen. 

Pakkeliste kan i finde her Da det jo er en spejdertur, er det vigtigt at forældre og søskende også har tøj med til at være ude i alt slags vejr. 

Kongelejren:
Lyngvej 68
4560
find vej

Tilmeldning