Juletur 2018

november 4, 2018 0 Af Muvin Marcel Vagnild
Juletur 2018

Igen i år tager vi alle på juletur sammen. Og som det tidligere har været en traditionen tager vi forældre, søskende, bedsteforældre og andet interesseret godt folk med. Måske har du aldrig været med og måske har du været med masser af gange, men der er er gensyn og overraskelser i vente til alle. Vi tager afsked med året og går på spejderjuleferie. så alle kan nå alle de andre ting som den søde juletid byder på. da det er en spejdertur skal man have tøj på til at være ude. Og husk en god sovepose, til at sove inde ; ).

Hvornår er det så at vi alle skal afsted?

Spejderne fredag kl. 18:00

Forældre, søskende, bedsteforældre og andet interesseret godt folk kommer til hytten lørdag kl. 10:00

Hvor skal det ske?

Vi skal bor i hytten Egeruphytten  Egerupvej 49, 4230 Skælskør

Vi tager alle hjem samlet og er tilbage i Spejderkælderen kl. ca. 13:00 søndag

Spejderhilsen

Grevespejderne

Se mere om hytten her